Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Sölle, Dorothee (prof.dr./ds.) en Beyers Naudé, C.F. (prof.dr./ds.) - HOOP VOOR GELOOF. Een gesprek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sölle, Dorothee (prof.dr./ds.) en Beyers Naudé, C.F. (prof.dr./ds.) - HOOP VOOR GELOOF. Een gesprek
Schrijver: Sölle, Dorothee (prof.dr./ds.) en Beyers Naudé, C.F. (prof.dr./ds.)
Titel: HOOP VOOR GELOOF. Een gesprek
ISBN: 9789025943028
Uitgever: Ten Have/IKON Baarn z.j. (= 1985) tweede druk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Met foto's (zw/w). Pg's. 43. Conditie: puntgaaf, want: nieuw (enkel in handschrift naam vorige bezitter).
Prijs: € 5,45
Meer info Gesprek geleid door Lammert Leertouwer Juni 1985 zond IKON-televisie een gesprek uit tussen dr. C.F. Beyers Naude, secretaris-generaal van de Raad van Kerken in Zuid-Afrika en prof. dr. D. Solle, geboren en getogen in de BRD, nu docent aan Union Theological Seminary in New York. Beiden nemen in hun kerk (S. spreekt steeds over de kerk in de BRD) een aparte plaats in tengevolge van hun kritiek op de houding van deze kerken in crisissituaties: het overgrote deel der kerken in Duitsland stond achter het nazisme, in Zuid-Afrika sanctioneren de meeste kerken het apartheidssysteem. In hun – letterlijk weergegeven – gesprek vertellen zij elkaar hun geschiedenis in dezen. Tevens spreken zij hun hoop op en hun vertrouwen in een andere kerk uit. Voor zijn land ziet B.N. aanzetten hiertoe in kleine groepen (veelal de allerarmste) christenen. S. verwacht veel van de uit de Derde Wereld afkomstige bevrijdingstheologie en van vrouwen- en vredesgroepen uit de westerse wereld. (NBD|Biblion recensie, Drs. M. van der Grijn)
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.