Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Brico, Rex - TAIZÉ. Een lente in de Kerk

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Brico, Rex - TAIZÉ. Een lente in de Kerk
Schrijver: Brico, Rex
Titel: TAIZÉ. Een lente in de Kerk
ISBN: 9789026305283
Uitgever: Amboboeken Baarn z.j., tweede uitgebreide herdruk
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Garenloos/gelijmd. Me t foto's (zw/w). Pg's.222. (gecoat papier). Conditie: puntgaaf (bijna), want: nieuw (wel minimale beschadiging op rug)
Prijs: € 7,95
Meer info Iets uit de inhoud van dit bijzondere boek.
'Dit boek bevat allereerst de geschiedenis van de Communauteit van Taizé, die in 1940 door de nu 62-jarige Roger Schutz werd gesticht en een spectaculaire ontwikkeling doormaakte. Niet dat de Communauteit zelf zoveel leden heeft: het aantal broeders blijft bescheiden, maar haar invloed, vooral op de jongeren, reikt met het jaar verder. Al in 1969 kwamen er bezoekers uit 42 landen, Op Pasen 1970 begonnen de voorbereidingen voor het jongerenconcilie. Zij die elkaar in Taizé gevonden hebben, zetten hun contacten voort als ze in hun woon-plaats zijn weergekeerd. Ieder vanuit zijn of haar situatie, vanuit zijn eigen kerkelijke groepering, vanuit de actie-
groep voorr de Derde Wereld, vanuit de vakbond desnoods.
De 'Brief uit Taizé' verschijnt in 10 talen (ook Nederlands) en bereikt honderdduizend jongeren in 130 landen.
Op 30 augustus 1974 kwamen 400.000 jonge mensen uitpraktisch alle landen van de wereld in Taizé bijeen om het Jongerenconcilie te openen, dat daarna in vele landen (o.a. Mexico, Canada en India) werd voortgezet.
Van dit alles brengtRex Brico, die een aantal van deze gebeurtenissen zelf meemaakte, levendig verslag uit, dat duidelijk maakt waarom Taizé zo'n begrip is geworden.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.