Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Verschillende schrijvers - HET NIEUWE TESTAMENT. In Grote Letter. Willibrordvertaling

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Verschillende schrijvers - HET NIEUWE TESTAMENT. In Grote Letter. Willibrordvertaling
Schrijver: Verschillende schrijvers
Titel: HET NIEUWE TESTAMENT. In Grote Letter. Willibrordvertaling
ISBN: 9789061732556
Uitgever: Katholieke Bijbelstichting Boxtel/ UItgeverij Emmaüs Brugge z.j. (= 1979). In samenwerking met de Vlaamse Bijbelstichting
Bijzonderheid: Hardback, hardcover. Ingebonden, in groen-kleurige kunstlederen band, met goudletter-indruk (rug). Met leeslint. Met stofomslag. Pg's. 850. Conditie: zeer goed, best
Prijs: € 9,95
Meer info 'Verantwoording
Meer dan ooit vraagt juist deze tijd dat wij de bijbel lezen. Want wij wilgenallen graag zelf mee spreken, mee oor-
delen en inspraak hebben op godsdienstig terrein. Een van de inspiratiebronnen daarbij is de bijbel.
Wij zijn wat vervreemd geraakt van de vroegere manieren om te bidden.ook hiermee zou de bijbel ons kunnen helpen, om namelijk weer een manier te vinden om het gebed in ons leven een plaats te geven.

Deze uitgave is bestemd voor hen die moeite hebben met het lezen van kleine letters. Zij concentreert zich op de tekst van het Nieuwe Testament zelf,, die dan zo goed mogelijk leesbaar moet zijn. Het is onmogelijk méér te willen bieden, want door de grote letter is al een tamelijk fors boek ontstaan.

Het is onze bedoeling met deze uitgave de bijbel dichter bijltje brengen, de bijbel voor u meer bruikbaar te maken. Dan zal die bijbel u ook in de verschillende omstandigheden van uw leven inspireren tot een werkelijk navolgen van Jezus Christus.

Katholieke Bijbelstichting'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.