Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel jsgoodbook.


 

Flusser, David (prof.dr.) - JEZUS. De levensgeschiedenis van een religieus genie. Oorspr. titel: "Jesus in Selbstzeugnissen und Bilddokumenten". Vert.: W.A.C. Whitlau

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Flusser, David (prof.dr.) - JEZUS. De levensgeschiedenis van een religieus genie. Oorspr. titel: "Jesus in Selbstzeugnissen und Bilddokumenten". Vert.: W.A.C. Whitlau
Schrijver: Flusser, David (prof.dr.)
Titel: JEZUS. De levensgeschiedenis van een religieus genie. Oorspr. titel: "Jesus in Selbstzeugnissen und Bilddokumenten". Vert.: W.A.C. Whitlau
ISBN: n.v.t.
Uitgever: W. de Haan Bussum z.j. (= 1969)
Bijzonderheid: Softcover, paperback. Garenloos/ gelijmd. Tekst met veel archeologisch fotomateriaal. Pg's. 157. Conditie: goed; sporen van gebruik, ook penonderstrepingen
Prijs: € 7,95
Meer info Iets uit de inhoud van deze studie.
'Wij leven in een tijd van geloofsvernieuwing en zijn niet meer bereid 'ongezien' de overgeleverde theologische leerstellingen te onderschrijven. Gezocht wordt naar een geloof waarmee te leven valt in een wereld vol mensen. Naar een geloof waarin de mens centraal staat. Achter eeuwenoude theologische spinsels willen we de mens weer ontdekken. Ook de mens Jezus.
De joodse Nieuw-Testamenticus professor Flusser heeft in een gesprek met christelijke theologen eens gezegd: "Jullie christenen hebt de grootheid van de mens Jezus nooit werkelijk begrepen".
In dit boek over het 'religieuze genie' Jezus wil de auteur deze uitspraak waarmaken. In elf korte hoofdstukken geeft Flusser een beeld van de historische Jezus, van wie hij meent dat speciaal onze tijd Hem en Zijn bedoe-lingen zal willen proberen te begrijpen.
Het is van bijzondere betekenis dat thans een joodse geleerde het leven van Jezus heeft beschreven.
In de eerste plaats omdat hem het uitzicht op de mens Jezus niet benomen wordt door eeuwen van christelijke theologie. In de tweede plaats omdat hij dec rabbijnse literatuur waarin Jezus opgroeide en leefde beter kent dan de meeste christelijke onderzoekers'.
Boek bekijken

jsgoodbook uit Zaltbommel

particulier

Logo jsgoodbook

Mocht u om welke reden dan ook moeite hebben met uw aankoop, neem dan allereerst contact op met de verkoper. Retournering is mogelijk, maar dan wel in en na overleg met de verkoper van het boek.
Het geleverde boek blijft eigendom van de verkoper tot het moment dat het koopbedrag op zijn bankrekening is bijgeschreven (betaling na de ontvangst; de nota is in het verzonden boek gesloten).
Wat betreft de verzendkosten zie de POSTnl-tarieven.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.