Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel kAdeBoeken.


 

ZERNIKE, Frits - Het toeval in de theoretische natuurkunde. Rede uitgesproken den 5den juni 1920 bij de aanvaarding van het hoogleraarsambt aan de Rijks-Universiteit te Groningen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: ZERNIKE, Frits - Het toeval in de theoretische natuurkunde. Rede uitgesproken den 5den juni 1920 bij de aanvaarding van het hoogleraarsambt aan de Rijks-Universiteit te Groningen.
Schrijver: ZERNIKE, Frits
Titel: Het toeval in de theoretische natuurkunde. Rede uitgesproken den 5den juni 1920 bij de aanvaarding van het hoogleraarsambt aan de Rijks-Universiteit te Groningen.
ISBN:
Uitgever: J.B. Wolters
Bijzonderheid: 1920, 21 x 15.5 cm. 24 pp. Oorspronkelijk omslag.
Prijs: € 75,00
Meer info - Uit de bibliotheek van N.G. van Kampen met zijn stempel op titel. - Nicolaas Godfried (Nico) van Kampen (Leiden, 22 juni 1921 - Nieuwegein, 6 oktober 2013) was een Nederlandse theoretisch fysicus. Van Kampen studeerde natuurkunde aan de toenmalige Rijksuniversiteit Utrecht. Zijn promotiewerk verrichtte hij in Leiden onder de hoogleraar H.A. Kramers. Zijn monografie 'Stochastic processes in physics and chemistry' uit 1981 kan als een standaardwerk worden beschouwd. Nico van Kampen was een oom van de Nederlandse fysicus en Nobelprijswinnaar Gerard 't Hooft, die hij stimuleerde natuurkunde te gaan studeren in Utrecht. Zelf was Van Kampen een neef van Frits Zernike. - Mooi exemplaar
Boek bekijken

kAdeBoeken uit Amersfoort

zakelijk

Logo kAdeBoeken

KIJK VOOR COMPLETE BESCHRIJVINGEN OP ONZE WEBSITE www.kadeboeken.nl Geopend woensdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 (Nijverheidsweg Noord 90A, Amersfoort). kAdeBoeken is geïnteresseerd in de aankoop van collecties, bibliotheken, nalatenschappen en/ of enkele stuks van waarde. Tevens kopen wij LP's in, popmuziek en jazz. Contact: info@kadeboeken.nl - Tel.0683349311 / 0612492525

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.