Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Abdolah, Kader - Spijkerschrift

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Abdolah, Kader - Spijkerschrift
Schrijver: Abdolah, Kader
Titel: Spijkerschrift
ISBN: 9789044518733
Uitgever: De Geus
Bijzonderheid: in zeer goede staat, 2011, paperback, 19e druk
Prijs: € 5,00
Meer info Let op: dit is een dik boek en past dus niet door de brievenbus. Wordt dus verzonden als pakket.

In een subtiele en beeldende stijl tovert Kader Abdolah het leven van een vader en een zoon tevoorschijn.

Aga Akbar, de doofstomme vader van Ismaiel, heeft tijdens zijn leven een boek geschreven in een zelfontworpen spijkerschrift. Na zijn dood in de Perzische bergen wordt het boek bij zijn naar Nederland gevluchte zoon bezorgd. Ismaiel probeert het leesbaar te maken, net zoals hij zijn vader vroeger verstaanbaar moest maken.
'Spijkerschrift' is het meest overtuigende boek van een schrijver die zich een unieke plaats in de Nederlandstalige literatuur heeft verworven. - Trouw - .

'Maar wat de roman voor je wint, is dat op iedere bladzijde de noodzaak van de verbeelding voelbaar is. Verbeelding is niet alleen een mooie bijkomstigheid, het is een voorwaarde om te overleven.'- Vrij Nederland - .

Kader Abdolah (Iran, 1954) debuteerde in 1993 met de verhalenbundel De Adelaars. Daarna volgden onder meer De meisjes en de Partizanen (1995), De reis van de lege flessen (1997), Spijkerschrift (2000), Portretten en een oude droom (2003), Het huis van de moskee (2005), de dubbelpublicatie De Boodschapper en De Koran (2008) en De Koning (2011).
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.