Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kalára.


 

Cussler, Clive - Operatie IJsberg

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Cussler, Clive - Operatie IJsberg
Schrijver: Cussler, Clive
Titel: Operatie IJsberg
ISBN: 9789046113660
Uitgever: Zwarte Beertjes
Bijzonderheid: 2009, 271pp, paperback, in goede staat
Prijs: € 1,00
Meer info In een ijsberg wordt een lang vermist, uitgebrand schip gevonden. Dirk Pitt moet erheen om te kijken of de uiterst geheime lading nog aan boord is. Vol goede moed gaat Pitt van start en baant zich een weg door de miljoenen tonnen ijs om vervolgens te ontdekken dat iemand hem voor is geweest.
Ongelovig staart Pitt naar het schouwspel: van de bemanning is niets meer over dan verkoolde lijken, en de kostbare, supergeheime lading blijkt spoorloos. Negen bijzondere ringen die onder een van de lijken worden gevonden, vormen het enige aanknopingspunt om dit mysterie te ontrafelen...
Boek bekijken

Kalára uit Lisserbroek

particulier
Beste kopers, nadat ik uw bestelling heb ontvangen zal ik u altijd eerst een mail sturen met daarin het verzoek de verzendkosten + de prijs van het boek over te maken. De verzendkosten voor een boek dat door de brievenbus past bedragen over het algemeen € 4,25. Voor grotere/dikkere boeken geldt dat deze verzonden kunnen worden via een DHL service punt, verzendkosten rond de € 4,- euro afhankelijk van gewicht en afstand. Verzending via de pakketpost van Postnl kan ook, verzendkosten € 6,95.
Met vriendelijke groet,
Anneke van Gijzen
Boekwinkeltje Kalára
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.