Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kantelberg.


 

Creten, Johan, Bergman, Joost - Naked Roots / Naakte Wortels

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Creten, Johan, Bergman, Joost
Titel: Naked Roots / Naakte Wortels
ISBN: 9789401455121
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheid: 2018, geb., hardcover, groot formaat, nieuw in uitgeversfolie,
Prijs: € 17,50
€ 7,70
Meer info Dit boek (Engels/Nederlands) met sculpturen van de Vlaamse kunstenaar Johan Creten (1963) verscheen bij de gelijknamige tentoonstelling in museum Beelden aan Zee, Den Haag, zomer 2018. Klei is de basis van Cretens sculpturale werk. Met grote, kleurig geglazuurde beelden (fantasiedieren, bloemen, mensfiguren en meer) verwierf hij internationale faam. Figuratie en abstractie lopen door elkaar en een eenduidige betekenis is er niet. Het is aan de kijker zijn eigen verhaal te construeren uit de vele verwijzingen naar onder andere kunst, literatuur, poëzie, politiek en seksualiteit. In een bijdrage van conservator Joost Bergman komt dit associatieve waarnemen ruim aan bod. Het boek omvat een registratie van de tentoonstelling in 32 sublieme foto's op groot formaat, waarin de opstelling in de museumruimtes goed uit de verf komt. Tot besluit zijn er negen reproducties van historische objecten (inspiratiebronnen) uit de collectie van de kunstenaar zelf aan toegevoegd. Alle feitelijke gegevens van de beelden zijn achterin separaat afgedrukt. Een overzichtelijke uitgave in mooie linnen band.
Boek bekijken

Kantelberg uit Marknesse

zakelijk
- boeken die vóór 15.00 uur worden besteld worden dezelfde dag zonder voorafgaande mededeling verzonden;
- omdat verzending uiterlijk de volgende dag plaatsvindt ontvangt u geen bericht meer van ons;
- er hoeft niet vooraf betaald te worden; de rekening zit bij het boek ingesloten; er kan ook vooraf met i-Deal betaald worden (niet voor het buitenland);
- er worden geen verpakkings- en handlingskosten in rekening gebracht; u betaalt alleen de portokosten extra;
- portokosten voor België t/m 2 kg 8,95; voor bestellingen uit andere landen ontvangt u eerst een mededeling met de portokosten.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.