Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Karl May Shop.


 

Oosterbaan, J.C., Roest. F.C., May, Karl - 2) Karl May`s Bonanza van Boeken bij Becht - Dit boek geeft een heldere kijk op de verschillende uitgaven bij uitgeverij Becht en de talloze varianten. Ook Mij.Nl en van Goor komen natuurlijk ook uitgebreid aan de orde. Onmisbaar bij de datering.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oosterbaan, J.C., Roest. F.C., May, Karl - 2) Karl May`s Bonanza van Boeken bij Becht - Dit boek geeft een heldere kijk op de verschillende uitgaven bij uitgeverij Becht en de talloze varianten. Ook Mij.Nl en van Goor komen natuurlijk ook uitgebreid aan de orde. Onmisbaar bij de datering.
Schrijver: Oosterbaan, J.C., Roest. F.C., May, Karl
Titel: 2) Karl May`s Bonanza van Boeken bij Becht - Dit boek geeft een heldere kijk op de verschillende uitgaven bij uitgeverij Becht en de talloze varianten. Ook Mij.Nl en van Goor komen natuurlijk ook uitgebreid aan de orde. Onmisbaar bij de datering.
ISBN:
Uitgever: Velzen, van, Uitgeverij, Krabbendijke, full Colour omslag, 200 pagina's, met vele z/w en kleuren illustraties.
Bijzonderheid: Bij aanschaf van de eerste drie titels uit deze serie, de vierde gratis ! (m.u.v. Leren Lezen, dus)
Prijs: € 12,50
Boek bekijken

Karl May Shop uit Wolvega

particulier

Logo Karl May Shop

Via de Karl May Shop kunt u de uitgaven van de Karl May vereniging NL/B kopen. Deze boeken en bladen zijn allemaal nieuw. Voor leden gelden lagere prijzen. Lid worden kost slechts 20 euro per jaar. Mail me voor meer info; ja.kool@home.nl (penningmeester)

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.