Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kas Cornelis.


 

Anoniem - Kaart van Nederland 1:200.000, incompleet.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Anoniem - Kaart van Nederland 1:200.000, incompleet.
Schrijver: Anoniem
Titel: Kaart van Nederland 1:200.000, incompleet.
ISBN:
Uitgever: Geen enkel uitgeversgegeven. De naamsaanduidingen zijn in dezelfde belettering als op de kaarten van de oude A.N.W.B. Atlas, die ook 1:200.000 is.
Bijzonderheid: 6 op linnen geplakte vouwbladen in verschillende afmetingen (maar op 1 schaal en onderdeel van dezelfde set) in goede staat. 300gr.
Prijs: € 50,00
Meer info Het lijkt te gaan om een wegenkaart uit de periode voor 1930. Het Rijkswegenplan bestaat nog niet, er is sprake van Zuiderzee, de hoofdweg van Den Haag naar Utrecht loopt via Leiden, dus nog geen Rijksweg A12. Her en der zijn spoorwegen die er na de oorlog niet meer zijn.

De aanwezige kaart delen beslaan Zeeland, Limburg, Oostelijk Noord-Brabant, Oost Gelderland, Overijssel, delen van Zuid-Holland, Utrecht, Oost Drenthe en de hele provincie Groningen. Friesland, Noord-Holland en centraal Noord-Brabant ontbreken grotendeels.
Boek bekijken

Kas Cornelis uit Amsterdam

zakelijk
Vermeld altijd uw telefoonnummer bij een bestelling. Dat biedt een extra contactmogelijkheid als email-contact niet lukt, zoals vaak met hotmail- en Outlook-adressen gebeurt. -
Kijk ook goed in uw SPAM-box(-en) als u na drie dagen nog geen reactie van ons ontvangen heeft. - Wij accepteren PayPal en Revolut - Actief sinds 2006. KvK 87628244. - Wij doen ook inkoop.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.