Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kas Cornelis.


 

Finlay-Freundlich, Familie - Die Familie Finlay-Freundlich

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Finlay-Freundlich, Familie
Titel: Die Familie Finlay-Freundlich
ISBN:
Uitgever: [Usingen]: Uitgave in eigen beheer, [2015]. Familiealbum over het gezin met 7 kinderen waarin de Duitse astrofysicus Erwin Finlay-Freundlich groot werd. Het perspectief op het volwassen leven in dit album ligt voornamelijk op broer Erich.
Bijzonderheid: Modern geproduceerd boek Ć  la een reisverslag of jubileumboek zoals je kant en klaar bij de HEMA bestelt. Laminaatband, garenloos, 106p. In goede staat. 800gr.
Prijs: € 20,00
Meer info Erwin Finlay-Freundlich was medewerker van Albert Einstein. Erwin was initiatiefnemer van de Einsteinturm, het sterrenobservatorium in Potsdam, ontworpen door Erich Mendelsohn. Erwin musiceerde met de vrouw van Mendelsohn en was met hen bevriend. Bevat tevens beelden van Erich bij het Duitse leger in Macedoniƫ in 1917. Erich is de jongste telg in het gezin.
Boek bekijken

Kas Cornelis uit Amsterdam

zakelijk
Vermeld altijd uw telefoonnummer bij een bestelling. Dat biedt een extra contactmogelijkheid als email-contact niet lukt, zoals vaak met hotmail- en Outlook-adressen gebeurt. -
Kijk ook goed in uw SPAM-box(-en) als u na drie dagen nog geen reactie van ons ontvangen heeft. - Wij accepteren PayPal en Revolut - Actief sinds 2006. KvK 87628244. - Wij doen ook inkoop.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.