Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kas Cornelis.


 

Redactie - De Globe, geïllustreerd weekblad voor Nederland en België. [Gratis Zondagsblad voor alle abonnés op het Nieuwsblad voor Nederland]. 1907.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Redactie - De Globe, geïllustreerd weekblad voor Nederland en België. [Gratis Zondagsblad voor alle abonnés op het Nieuwsblad voor Nederland]. 1907.
Schrijver: Redactie
Titel: De Globe, geïllustreerd weekblad voor Nederland en België. [Gratis Zondagsblad voor alle abonnés op het Nieuwsblad voor Nederland]. 1907.
ISBN:
Uitgever: [z.p.]: [z.u.], 1907. Jaargang 1. Gravures, deels in kleur; foto's.
Bijzonderheid: Oorspr. bedrukte linnen uitgeversband, genaaid, 416p. Rug ontbreekt; band vervaald; 3 bladzijden ontbreken; 3 bladzijden met knipselschade; overigens in behoorlijke staat; zeldzame eerste jaargang. 44,5 x 33 x cm. 2000gr.
Prijs: € 60,00
Meer info D.A. van Waalwijk was van 1883 tot 1913 directeur van Het 'Nieuwsblad voor Nederland' te Amsterdam, waar De Globe gratis bij geleverd wordt als zondagsblad. Van Waalwijk legde in 1903 de grondslag voor de collectie van het Nederlands Persmuseum te Amsterdam (Schneider/Hemels: De Nederlandse krant 1618-1978, p. 262). Mogelijk is Van Waalwijk dus ook de uitgever van De Globe, waarschijnlijk dus ook te Amsterdam.
Boek bekijken

Kas Cornelis uit Amsterdam

zakelijk
Vermeld altijd uw telefoonnummer bij een bestelling. Dat biedt een extra contactmogelijkheid als email-contact niet lukt, zoals vaak met hotmail- en Outlook-adressen gebeurt. -
Kijk ook goed in uw SPAM-box(-en) als u na drie dagen nog geen reactie van ons ontvangen heeft. - Wij accepteren PayPal en Revolut - Actief sinds 2006. KvK 87628244. - Wij doen ook inkoop.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.