Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kas Cornelis.


 

Kieviet, C. Joh.; Joh. Braakensiek (illustraties) - Uit het leven van Dik Trom

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kieviet, C. Joh.; Joh. Braakensiek (illustraties) - Uit het leven van Dik Trom
Schrijver: Kieviet, C. Joh.; Joh. Braakensiek (illustraties)
Titel: Uit het leven van Dik Trom
ISBN:
Uitgever: Alkmaar: Gebr. Kluitman, [z.j.]. Volksuitgave.
Bijzonderheid: Linn. geïll. bnd., genaaid, 186p. Met achterin 6 pagina's met advertenties van de uitgever. In zeer goede staat; naam voorin.
Prijs: € 10,00
Meer info Uit de advertenties blijkt dat het boek Dik Trom en zijn dorpsgenooten net verschenen is en nog geen herdruk heeft. De eerste druk van dat boek dateert van 1920 (KB-cat.), de tweede uit 1925, zodat deze volksuitgave gedateerd kan worden in de periode 1920-1925. Volgens de KB-catalogus zou het dan de herdruk van de Volksuitgave moeten zijn uit 1921, de eerste Volksuitgave dateert uit 1917, toen De Dorpsgenooten nog niet was verschenen. Op grond waarvan deze uitgave als herdruk kan worden gecategoriseerd is mij onbekend.
Boek bekijken

Kas Cornelis uit Amsterdam

zakelijk
Vermeld altijd uw telefoonnummer bij een bestelling. Dat biedt een extra contactmogelijkheid als email-contact niet lukt, zoals vaak met hotmail- en Outlook-adressen gebeurt. -
Kijk ook goed in uw SPAM-box(-en) als u na drie dagen nog geen reactie van ons ontvangen heeft. - Wij accepteren PayPal en Revolut - Actief sinds 2006. KvK 87628244. - Wij doen ook inkoop.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.