Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kas Cornelis.
Cazor, Anne & C. Liénard; Julien Attard (fotografie); Kim Maclean (vertaling) - Moleculair Koken. De technieken verklaard, de allernieuwste recepten
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | Cazor, Anne & C. Liénard; Julien Attard (fotografie); Kim Maclean (vertaling) |
Titel: | Moleculair Koken. De technieken verklaard, de allernieuwste recepten |
ISBN: | 9789073191686 |
Uitgever: | Zwolle: Good Cook, 2009. 1ste dr. |
Bijzonderheid: | Zilverkleurige spiegelende laminaatband, genaaid, 159p. In goede staat. 780gr. |
Prijs: | € 15,00 |
Boek bekijken |
Vermeld altijd uw telefoonnummer bij een bestelling. Dat biedt een extra contactmogelijkheid als email-contact niet lukt, zoals vaak met hotmail- en Outlook-adressen gebeurt. -
Kijk ook goed in uw SPAM-box(-en) als u na drie dagen nog geen reactie van ons ontvangen heeft. - Wij accepteren PayPal en Revolut - Actief sinds 2006. KvK 87628244. - Wij doen ook inkoop.
Kijk ook goed in uw SPAM-box(-en) als u na drie dagen nog geen reactie van ons ontvangen heeft. - Wij accepteren PayPal en Revolut - Actief sinds 2006. KvK 87628244. - Wij doen ook inkoop.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.