Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kas Cornelis.


 

Domselaer, J. van; W.L. ten Holt (bezorging) - Gedichten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Domselaer, J. van; W.L. ten Holt (bezorging) - Gedichten
Schrijver: Domselaer, J. van; W.L. ten Holt (bezorging)
Titel: Gedichten
ISBN:
Uitgever: [z.p.]: uitgave in eigen beheer, [z.j.]. Geen drukverm. Het inleidend woord van Ten Holt is ondertekend in 'Schoorl, 1951'. Ex.23/125.
Bijzonderheid: Softcover, genaaid, 113p. m. 3 uitslaande pagina's. Met achterin ingeplakt erratastrookje. Achterplat met enige vochtvlekken; overigens in goede staat. 280gr.
Prijs: € 25,00
Meer info Fokas Holthuis weet meer zoals zo vaak. In zijn Nieuwsbrief 748 biedt hij onder nummer 14 biedt dezelfde bundel aan:

'Uitvoerige dichtbundel van de in de oorlog omgekomen getalenteerde dichter Jaap van Domselaer (1923-1944) met inleiding van W.L. ten Holt. De familie Van Domselaer was nauw verweven met de familie Ten Holt (o.a. de broers Friso en Simeon), met de familie Kouwenaar en met Constant Nieuwenhuys. De drie uitslaande pagina’s bevatten gedichten met zeer lange regels, die kennelijk niet afgebroken mochten worden. Zeer interessant boek van een dichter die door zijn vroege dood vergeten is.'
Boek bekijken

Kas Cornelis uit Amsterdam

zakelijk
Vermeld altijd uw telefoonnummer bij een bestelling. Dat biedt een extra contactmogelijkheid als email-contact niet lukt, zoals vaak met hotmail- en Outlook-adressen gebeurt. -
Kijk ook goed in uw SPAM-box(-en) als u na drie dagen nog geen reactie van ons ontvangen heeft. - Wij accepteren PayPal en Revolut - Actief sinds 2006. KvK 87628244. - Wij doen ook inkoop.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.