Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel KC Bookshop.


 

Vroemen, Martijn - Werken in teams

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vroemen, Martijn - Werken in teams
Schrijver: Vroemen, Martijn
Titel: Werken in teams
ISBN: 9789026721137
Uitgever: Kluwer Bedrijfsinformatie
Bijzonderheid: 1995, paperback
Prijs: € 2,50
Meer info Werken in teams is efficiënt, effectief en bovendien leuk. Teamwerk is in, teamwerk kennen we al jaren uit de sport en zien we al lang als een effectieve aanpak van projecten. Maar wanneer zijn teams succesvol? Hoe stimuleert de teamleider zijn teams (of werkt hij zijn mensen juist tegen)? Kan een solist een vaardig teamlid zijn?
Teamwerk. Hernieuwde aandacht voor een manier van samenwerken, waarin denken en doen zijn geïntegreerd. Dit kan tot grote prestaties en voldoening leiden. Niet in het Nederlands te vertalen, maar het Engelse woord komt ons zeer vertrouwd voor. Op de principes van teamwerk herbezinnen veel organisaties zich de laatste tijd fundamenteel. Dit boek biedt u hiervoor een handreiking. Werken in teams vertelt u wat teams zijn en ook wat ze niet zijn. Hoe u een optimaal team samenstelt en de juiste voorwaarden creëert. Wat de succesfactoren voor effectieve teams zijn. Welke rollen de teamleider en de coach (moeten) vervullen. En in welke valkuilen u vooral niet moet stappen. Dit boek biedt praktische handvatten voor teamleiders, teamleden, projectmanagers en trainers.
Boek bekijken

KC Bookshop uit Amsterdam

particulier
Voor verzending maak ik gebruik van Post NL en kies hierbij de meest passende manier van verzenden tegen de dan geldende tarieven. Overleg over bezorgen anders dan via post is altijd mogelijk.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.