Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Keetje.


 

Valla, Kristin - Muskaat - Een liefde in Zuid-Amerika

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Valla, Kristin - Muskaat - Een liefde in Zuid-Amerika
Schrijver: Valla, Kristin
Titel: Muskaat - Een liefde in Zuid-Amerika
ISBN: 9789044500646
Uitgever: De Geus
Bijzonderheid: 2002, 1e druk, 174 pp, gebonden met stofomslag, géén inschriften, in zeer goede staat (zie foto)
Prijs: € 4,50
€ 3,85
Meer info Gabriel Angélico gelooft er heilig in dat twee mensen voor elkaar bestemd kunnen zijn.
Hij geeft Spaanse les aan buitenlandse studenten in een stadje in het Andesgebergte. In zijn klas verschijnt op een dag de jonge Noorse studente Klara Jørgensen. Angélico's noodlot slaat toe: hij wordt hopeloos verliefd.
De rusteloze Klara beantwoordt aanvankelijk zijn liefde, totdat ze terugschrikt voor de passie die wordt opgeroepen.
Recensie(s)
'Neem niet te veel muskaat. Het heeft een tamelijk bittere nasmaak, maar verbreidt een absoluut sprookjesachtige sfeer. Je kunt erdoor bedwelmd raken. Je wordt volkomen behekst. Of ziek'. In dit citaat uit de autobiografisch getinte debuutroman van de jonge Noorse auteur (1975) ligt de sfeer besloten van haar aan het Zuid-Amerikaanse magisch realisme herinnerende verhaal over de 21-jarige studente Klara Jorgensen. Samen met haar vriend, 'de kapitein', leeft zij op een eiland voor de kust van Venezuela. Op een dag besluit de onrustige Klara de 'alledaagse liefde' te ontvluchten en in een Venezolaans bergstadje Spaanse les voor buitenlandse studenten te volgen. Haar professor Gabriel is ervan overtuigd dat hij en Klara voor elkaar bestemd zijn. De opbloeiende hopeloze liefde en passie voor elkaar doen Klara beseffen dat wie van elkaar houden niet ervoor geschapen hoeven te zijn om ook met elkaar te leven. De sprookjesachtige sfeer onder muskaat- en citroenboom wordt door Klara ingewisseld voor een liefde zonder passie; Gabriel streft een vroege dood. Haar heterogene, tussen expressiviteit en 'verhalende samenvatting' wisselende en toch uitdagende schijfstijl straalt de potentie uit van een boeiend schrijverschap. Gebonden; kleine druk.

G. Brandorff
Boek bekijken

Keetje uit Nieuwveen

particulier

Logo Keetje

Kijk in uw SPAM folder EN in uw RECLAME folder als u geen antwoord ontvangt. Ik reageer ALTIJD binnen 1 dag!
=======================================
Welkom bij boekwinkeltje Keetje.
Ik ben een particuliere verkoper. U heeft geen recht van retour. Als u hier niet mee akkoord kunt gaan, plaats dan uw bestelling niet.
U ontvangt een e-mail met betaal informatie na uw bestelling. U krijgt altijd antwoord van mij. Kijk in uw spambox en in uw reclamebox als u geen bericht ontvangt. Boeken worden na ontvangst van betaling verstuurd.
Alle boeken worden bewaard verpakt in transparante beschermende folie. De boeken op de foto's zijn de echte exemplaren. U krijgt wat u ziet.
De verzendkosten staan bij elk boek apart vermeld.
PostNL brievenbuspost € 3,85
Pakketpost: DHL (afhalen bij DHL shop) tot 10 kg € 4,75
DPD thuisbezorgd tot 20 kg € 6,85
PostNL tot 10 kilo: € 7,70
Verzekerd verzenden € 10,50
Tarieven België: DPD tot 3 kg € 7,00
U kiest zelf uw verzendwijze.
Verzendkosten voor rekening van koper. Verzekerd verzenden mogelijk. Verzending voor risico van de ontvanger. Wilt u geen risico lopen, vraag dan om verzekerde verzending. Afhalen in Nieuwveen mogelijk. Mail me gerust als u meer informatie wilt hebben.
Bij pakketpost ontvangt u gratis verrassingsboeken.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.