Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kerssemakers.


 

(Anonym). - Zede-staeltiens met salige bewegingen op de mysterien van de kerckelycke getyden, Voor de gene naementlyck die geen latyn verstaen, en tot de selve verbonden zyn.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: (Anonym). - Zede-staeltiens met salige bewegingen op de mysterien van de kerckelycke getyden, Voor de gene naementlyck die geen latyn verstaen, en tot de selve verbonden zyn.
Schrijver: (Anonym).
Titel: Zede-staeltiens met salige bewegingen op de mysterien van de kerckelycke getyden, Voor de gene naementlyck die geen latyn verstaen, en tot de selve verbonden zyn.
ISBN:
Uitgever: Antwerpen, Hubertus Bincken, Hubertus Bincken, 1757.
Bijzonderheid: Small 8vo (15,5x10 cm). 36 pp. Woodcut title-vignette, 4 woodcut headpieces (repeated) and tailpiece. Bound in part of vellum manuscript-leaf, text in 2 columns, in black and red, blue and red initials; overlapping backcover (a few small holes in ...
Prijs: € 750,00
€ 6,25
Boek bekijken

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD/DHL Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.