Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kerssemakers.


 

Bots, Hans. - Pieter Rabus en de boekzaal van Europe 1692-1702. Verkenningen binnen de republiek der letteren in het laatste kwart van de zeventiende eeuw.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bots, Hans. - Pieter Rabus en de boekzaal van Europe 1692-1702. Verkenningen binnen de republiek der letteren in het laatste kwart van de zeventiende eeuw.
Schrijver: Bots, Hans.
Titel: Pieter Rabus en de boekzaal van Europe 1692-1702. Verkenningen binnen de republiek der letteren in het laatste kwart van de zeventiende eeuw.
ISBN:
Uitgever: Amsterdam, Holland Universiteits Pers, Holland Universiteits Pers, 1974.
Bijzonderheid: Paperback. viii,420 pp. With frontispiece. - " Studies van het Instituut voor Intellectuele Betrekkingen tussen de Westeuropese Landen in de Zeventiende Eeuw, Nijmegen ,2 (SIB 2) " Thesis, K.U.Nijmegen. (spine slightly discoloured, edges with spot...
Prijs: € 12,00
€ 6,25
Boek bekijken

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD/DHL Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.