Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kerssemakers.


 

CHARALAMBOUS, G. and G. INGLETT (eds). - The quality of foods and beverages. chemistry and technology. 2 volumes.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: CHARALAMBOUS, G. and G. INGLETT (eds). - The quality of foods and beverages. chemistry and technology. 2 volumes.
Schrijver: CHARALAMBOUS, G. and G. INGLETT (eds).
Titel: The quality of foods and beverages. chemistry and technology. 2 volumes.
ISBN: 0121691012
Uitgever: New York, Academic Press, Academic Press, 1981..
Bijzonderheid: 2 volumes. 23 cm. original hardcover. xviii,444,xviii,390 pp. ills, diagrams. references. index. ISBN volume 2: 0121691020. -(libr labels, library stamp on title, with plasticized cover, otherwise (very) good). ISBN: 0121691012
Prijs: € 120,00
€ 6,25
Boek bekijken

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD/DHL Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.