Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kerssemakers.


 

St. ANGELO, A.J. (ed). - Lipid oxidation in food.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: St. ANGELO, A.J. (ed). - Lipid oxidation in food.
Schrijver: St. ANGELO, A.J. (ed).
Titel: Lipid oxidation in food.
ISBN: 0841224617
Uitgever: Washington, ACS, ACS, 1992..
Bijzonderheid: 23 cm. original hardcover. xii,364 pp. ills, diagrams. references. index. "ACS Symposium Series 500". -(library stamp on title, slightly bumped, library label on first endpaper, covers slightly soiled, otherwise (very) good). ISBN: 0841224617
Prijs: € 30,00
€ 6,25
Boek bekijken

Kerssemakers uit Heerlen

zakelijk

Logo Kerssemakers

Verzendkosten tot 3 kg: DPD/DHL Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.