Stel een vraag
Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kerssemakers.
St. ANGELO, A.J. (ed). - Lipid oxidation in food.
De vraag gaat over de volgende titel:
Afbeelding: | |
---|---|
Schrijver: | St. ANGELO, A.J. (ed). |
Titel: | Lipid oxidation in food. |
ISBN: | 0841224617 |
Uitgever: | Washington, ACS, ACS, 1992.. |
Bijzonderheid: | 23 cm. original hardcover. xii,364 pp. ills, diagrams. references. index. "ACS Symposium Series 500". -(library stamp on title, slightly bumped, library label on first endpaper, covers slightly soiled, otherwise (very) good). ISBN: 0841224617 |
Prijs: |
€ 30,00
€ 6,25
|
Boek bekijken |
Verzendkosten tot 3 kg: DPD/DHL Nederland €6,25, POSTNL brievenbuspakje €4,15, DPD België & Duitsland €7,25 - andere tarieven op aanvraag. *** Wij zijn altijd geïnteresseerd in de aankoop van goede boeken, van enkele waardevolle exemplaren tot complete bibliotheken ***
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.