Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Khebhet.


 

AA, CORNELIS VAN DER - Atlas van de zeehavens der Bataafsche Republiek, die van Batavia en Onrust. Mitsgaders de afbeeldingen van de haringvisscherij en de walvischvangst. In Een en dertig kunstplaaten. Naar het leven afgebeeld door D.de Jong en M.Sallieth.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: AA, CORNELIS VAN DER - Atlas van de zeehavens der Bataafsche Republiek, die van Batavia en Onrust. Mitsgaders de afbeeldingen van de haringvisscherij en de walvischvangst. In Een en dertig kunstplaaten. Naar het leven afgebeeld door D.de Jong en M.Sallieth.
Schrijver: AA, CORNELIS VAN DER
Titel: Atlas van de zeehavens der Bataafsche Republiek, die van Batavia en Onrust. Mitsgaders de afbeeldingen van de haringvisscherij en de walvischvangst. In Een en dertig kunstplaaten. Naar het leven afgebeeld door D.de Jong en M.Sallieth.
ISBN:
Uitgever: Facsimile-uitgave naar de oorspronkelijke druk van E. Maaskamp uit 1805.
Bijzonderheid: ca. 1975 135 pp. Hardbound. Halflinnen gebonden kartonnen hardcover. 49,0x34,5 cm. Mooie staat.
Prijs: € 45,00
Meer info Met 31 kunstplaaten naar het leven afgebeeld door D.de Jong en M.Sallieth en met vermelding van veele bijzonderheden, betreffende den ouden en lateren toestand des Nederlandschen koophandels, visscherijen, trafieken en fabrieken.
Boek bekijken

Khebhet uit Haren (Gn)

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.