Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel kinderboeken-online.


 

Nilsson, Per - 17

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nilsson, Per - 17
Schrijver: Nilsson, Per
Titel: 17
ISBN: 9789056375256
Uitgever: Lemniscaat, Uitgeverij
Bijzonderheid: 2003 2e druk, Hardcover, i.g.st., 174 blz
Prijs: € 4,95
Meer info 17 - Per Nilsson
Vertaling: Femke Blekking-Muller
Jeugd/Kinderboek v/a ca. 13jr.
Lemniscaat 2003 2e druk (174 blz)
Hardcover
In goede staat
€ 4,95
Verzenden kosten koper: Brievenbus (503gr)
ISBN: 9789056375256


Er ligt een zeventienjarige jongen op de eerstehulpafdeling van een ziekenhuis. Zijn ogen zijn dicht, maar hij ademt. Hij stinkt naar drank, sigaretten en braaksel.
Naast de jongen zit Göran, zijn vader. Hij begint tegen zijn slapende zoon te praten over de tijd dat hij zelf zeventien was, in de jaren zeventig. Hij vertelt hoe hij de moeder van zijn zoon ontmoette en hoe ze besloten om samen een kind te krijgen. En hij vertelt hoe het misging en hoe hij zijn jonge vrouw en kind verliet.
De vader doet zijn slapende zoon verslag van zijn misstappen. Hij wil niets rechtvaardigen en vraagt niet om vergeving - hij wil hem alleen duidelijk maken waarom de dingen gegaan zijn zoals ze zijn gegaan en hij spreekt de wens uit hem opnieuw te leren kennen.


Meer titels van Per Nilsson:
15
Jij, Jij en Jij


Slechts een klein deel van mijn boeken staat op boekwinkeltjes. Zoeken in de verdere voorraad is mogelijk op mijn website (zie voor de link naar mijn site bij 'alle boeken van kinderboeken-online'). Voor vragen mag u mij natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.
Boek bekijken

kinderboeken-online

particulier

kinderboeken-online uit Amsterdam

Logo kinderboeken-online

WELKOM BIJ KINDERBOEKEN-ONLINE
BOEKEN VAN GOEDE KWALITEIT VOOR EEN UITSTEKENDE PRIJS
U vindt hier heel veel tweedehands kinder- en jeugdboeken in goede tot nieuwstaat.
Ik beantwoord een bestelling of vraag ALTIJD, en meestal binnen 24 uur nadat ik deze ontvangen heb. Mocht u van mij GEEN REACTIE ontvangen hebben CONTROLEERT u dan even uw SPAMBOX, waar deze soms in terecht komt. U kunt eventueel ook contact opnemen via een persoonlijke mail naar kinderboeken-online@hotmail.nl
Na mijn eerste reactie op uw bestelling wordt een boek 3 dagen voor u gereserveerd gehouden. Heeft er binnen deze tijd geen betaling plaatsgevonden of heb ik geen reactie van u ontvangen dan zal de reservering weer komen te vervallen.
Een boek wordt altijd goed verpakt . Dit betekent soms dat een boek dat in principe wel door de brievenbus kan, maar dan niet goed verpakt kan worden, toch als pakket verzonden wordt.
Na ontvangst van de betaling wordt het boek zo spoedig mogelijk naar u verzonden.
Geen betaalverzoek of tikkie. Afhalen is niet mogelijk.
Helaas is het voor mij niet mogelijk om al mijn boeken op boekwinkeltjes te plaatsen.
De extra titels van een auteur die in een advertentie vermeld staan zijn titels die op het moment van het plaatsen van de advertentie ook op voorraad zijn.
Zoeken in de verdere voorraad is mogelijk op mijn website (zie de link bij ‘alle boeken van kinderboeken-online’) of bezoekt u mijn website marktplaza.nl/winkels/kinderboeken-online wanneer u wilt weten wat ik nog meer aanbiedt.
Voor vragen mag u mij natuurlijk ook altijd een mailtje sturen.
Verzending gaat via DHL of DPD met als portokosten binnen Nederland: € 3,95 (brievenbuspakje) en € 5,95 (pakketpost tot 10kg)
Of, op uw verzoek via PostNL voor de voor deze vervoerder geldende tarieven
NOTE!!!!! De hier vermelde bedragen gelden bij verzending binnen Nederland. Deze bedragen gelden niet voor de verzending buiten Nederland. Dit geschiedt echter altijd op de goedkoopst mogelijke wijze.
Koop Slim! Bestel meerdere boeken tegelijk en bespaar op de portokosten
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.