Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kloof Antiquariaat.


 

Schaafsma, J.R., S. Perrick & L. Timmerman. - Ontwikkelingen in het effectenverkeersrecht : voordrachten en discussieverslag van het gelijknamige congres op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 1995 te Nijmegen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Schaafsma, J.R., S. Perrick &  L. Timmerman. - Ontwikkelingen in het effectenverkeersrecht : voordrachten en discussieverslag van het gelijknamige congres op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 1995 te Nijmegen.
Schrijver: Schaafsma, J.R., S. Perrick & L. Timmerman.
Titel: Ontwikkelingen in het effectenverkeersrecht : voordrachten en discussieverslag van het gelijknamige congres op vrijdag 10 en zaterdag 11 november 1995 te Nijmegen.
ISBN: 9789026829451
Uitgever: Deventer : Kluwer, 1996.Paperback. 176 pp. (Vennootschaps- en rechtspersonenrecht, 50). Nederlandse tekst. Net exemplaar. Conditie: goed
Bijzonderheid: Conditie: goed. RECHT
Prijs: € 20,00
€ 5,50
Meer info - Congres georganiseerd in samenw. met de Vereniging voor Effectenrecht. De aansprakelijkheid van het emissieprospectus in het licht van het arrest van de Hoge Raad van 2 december 1994 wordt in dit boek besproken. Dit geldt ook voor het fenomeen van securitisation. Tenslotte is er de complexe en gevoelige materie van de beschermingsmaatregelen bij ter beurze genoteerde vennootschappen waarover de Vereniging voor de Effectenhandel en de Vereniging Effecten Uitgevende Ondernemingen een beginselakkoord hebben bereikt dat nader wordt uitgewerkt.
Boek bekijken

Kloof Antiquariaat

zakelijk

Kloof Antiquariaat uit Amsterdam

Logo Kloof Antiquariaat

ALLEEN VERZENDING MOGELIJK - Mailorder only.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.