Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kloof Antiquariaat.


 

Schipper, Mineke. - Afrikaanse letterkunde : tradities, genres, auteurs en ontwikkelingen in de literatuur van Afrika ten zuiden van de Sahara.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Schipper, Mineke.
Titel: Afrikaanse letterkunde : tradities, genres, auteurs en ontwikkelingen in de literatuur van Afrika ten zuiden van de Sahara.
ISBN: 9789026310249
Uitgever: 2e herziene druk. Baarn : Ambo & Den Haag : Novib, 1990. Paperback. 279 pp. 24 cm. Conditie: goed
Bijzonderheid: Conditie: goed.
Prijs: € 12,50
€ 5,50
Meer info - Een herziene en uitgebreide versie van de gelijknamige Aula-pocket uit '83 (Het Spectrum). De tekst is geactualiseerd en er werden 2 paragrafen toegevoegd (over literatuur en censuur en over de ontwikkeling Afrikaanse literatuur steeds meer per land te behandelen). De literatuurlijst is aangevuld (o.a. met zo'n 80 nieuwe romantitels). Ondanks de indrukwekkende hoeveelheid aan titels mis ik enkele auteurs en werken (bv. Maru van B. Head). Ook wordt niet altijd de Nederlandse uitgave van een werk genoemd (bv. van Césaire). Schipper beperkt zich tot de literatuur beneden de Sahara waardoor het zo immense gebied enigszins behandelbaar is. Ze geeft ook een overzicht van de orale literatuur die nog steeds een belangrijke rol speelt in de Afrikaanse gemeenschap. De vele verwijzingen naar andere studies en de vele roman- en poëziefragmenten nodigen uit voor wie meer wil lezen.
Boek bekijken

Kloof Antiquariaat

zakelijk

Kloof Antiquariaat uit Amsterdam

Logo Kloof Antiquariaat

ALLEEN VERZENDING MOGELIJK - Mailorder only.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.