Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kloof Antiquariaat.


 

Kantoor van Arbeid, Arbeidsinspectie voor de buitengewesten. - Veertiende verslag van de Arbeidsinspectie voor de Buitengewesten (1929).

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Kantoor van Arbeid, Arbeidsinspectie voor de buitengewesten.
Titel: Veertiende verslag van de Arbeidsinspectie voor de Buitengewesten (1929).
ISBN:
Uitgever: Weltevreden : Landsdrukkerij, [1930). Orig. printed wrappers. 121,[2] pp. Met 15 bijlagen, deels uitvouwbare tabellen. Stempel Middelbare Koloniale Landbouwschool, Deventer. Conditie: goed
Bijzonderheid: Conditie: goed. INDONESIA
Prijs: € 40,00
€ 5,50
Meer info - Bevat o.a. Bijlage 2 : Staat betreffende het aantal in 1929 naar Suriname en naar Vreemde koloniƫn geƫmigreerde en van daar teruggekeerde arbeiders. Bijlage 8 : Opgave van het aantal arbeiders gestraft wegens overtreding van de Koelieordonnanties, dan wel wegens andere overtredingen over het jaar 1929. Bijlage 9 : Overzicht van de verdiensten der veldkoelies gedurede de oogstjaren 1929 op de tabaksondernemingen ter oostkust van Sumatra en Atjeh en onderhoorigheden; Bijlage 10. Loonen van contractanten (geen veldkoelies in de tabakscultuur zijnde); Bijlage 13. Staat bevattende de sterftecijfers der contractkoelies ... in alle buitengewesten over het jaar 1929; Bijlage 14. Opgave van het aantal geboorten en sterfgevallen van de kinderen van contractarbeiders ... in alle buitengewesten gedurende ... 1929.
Boek bekijken

Kloof Antiquariaat

zakelijk

Kloof Antiquariaat uit Amsterdam

Logo Kloof Antiquariaat

ALLEEN VERZENDING MOGELIJK - Mailorder only.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.