Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kloof Antiquariaat.


 

Bogaers, Marie-Rose. - Drukdecors op Maastrichts aardewerk : 1850-1900 : Petrus Regout, Socie´te´ ce´ramique, Clermont & Chainaye, Guillaume Lambert, F. Regout.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Bogaers, Marie-Rose.
Titel: Drukdecors op Maastrichts aardewerk : 1850-1900 : Petrus Regout, Socie´te´ ce´ramique, Clermont & Chainaye, Guillaume Lambert, F. Regout.
ISBN: 9789074213042
Uitgever: Lochem : Antiek Lochem, 1992. Paperback. 206 pp. illustrations (some color) ; 27 cm. Conditie: goed
Bijzonderheid: Conditie: goed. CERAMICS
Prijs: € 35,00
€ 5,50
Meer info - Drukdecors op Maastrichts aardewerk 1850-1900 is het eerste omvangrijke boek over het meest kenmerkende type aardewerk dat in Nederland in de tweede helft van de negentiende eeuw werd vervaardigd door grote Maastrichtse bedrijven zoals Petrus Regout en de Société Céramique. Behalve de techniek van het machinaal bedrukken van serviesgoed en de relaties met toonaangevende Engelse bedrijven en graveurs uit Staffordshire, wordt uitvoerig ingegaan op het ontstaan en de ontwikkeling van de Maastrichtse aardewerknijverheid. De vele nieuwe gegevens die in dit boek zijn opgenomen, zijn grotendeels gebaseerd op onderzoek in het historisch archief van de huidige N.V. Koninklijke Sphinx.
Boek bekijken

Kloof Antiquariaat

zakelijk

Kloof Antiquariaat uit Amsterdam

Logo Kloof Antiquariaat

ALLEEN VERZENDING MOGELIJK - Mailorder only.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.