Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Knippenberg.


 

Zuylen, Belle van - Mistriss Henley

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Zuylen, Belle van - Mistriss Henley
Schrijver: Zuylen, Belle van
Titel: Mistriss Henley
ISBN:
Uitgever: De Roos, Utrecht
Bijzonderheid: Utrecht, De Roos, 1952. 67 + [3] pp. Geïllustreerd met burijngravures van Michel Béret, uitgegeven in losse katernen gevat in een kartonnen cassette met kanten voorkant, zie foto; 23cm. genummerd. Dit is nummer 30.
Prijs: € 50,00
Meer info Mistriss Henley
Zuylen Belle van

Utrecht, De Roos, 1952. 67 + [3] pp. Geïllustreerd met burijngravures van Michel Béret, uitgegeven in losse katernen gevat in een kartonnen cassette met kanten voorkant, zie foto; 23cm. genummerd. Dit is nummer 30 van de 175 exemplaren bestemd voor de leden van het Genootschap De Roos te Utrecht.
Het boek is een goede staat, de cassette is licht verkleurd en de onderkant is los, maar dat kan gemakkelijk worden gelijmd. De tekst is in het Frans.

Utrecht, De Roos, 1952. 67 + [3] pp. Illustré de gravures au burin de Michel Béret, publié en sections détachées dans une cassette en carton avec couverture en dentelle, voir photo ; 23cm. numéroté. Il s'agit du numéro 30 de 175 exemplaires destinés aux membres de la Société De Roos à Utrecht.
Le livre est en bon état, la cassette est légèrement décolorée et le bord inférieur est décollé, mais cela peut être facilement collé.

Le texte est en français.
Boek bekijken

Knippenberg uit Nijmegen

particulier

Logo Knippenberg

Knippenberg

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.