Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kringloop Kampen.


 

Morree, J.J. de - Dynamiek van het menselijk bindweefsel / functie, beschadiging en herstel

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Morree, J.J. de - Dynamiek van het menselijk bindweefsel / functie, beschadiging en herstel
Schrijver: Morree, J.J. de
Titel: Dynamiek van het menselijk bindweefsel / functie, beschadiging en herstel
ISBN: 9789031351978
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheid: 2008, 297pp, 5de herziene druk, Gebonden, zo goed als nieuw
Prijs: € 18,50
Meer info Dagelijks zijn medici en paramedici betrokken bij patiënten met bewegingsproblemen. Dit boek belicht de functie van bindweefsel; een structureel netwerk van bot, kraakbeen, ligamenten, spieren en pezen, vliezen en huid, dat de lichaamsvorm bepaalt en bewegingsfuncties mogelijk maakt. Naast een functionele beschrijving van bindweefsels is de vertaling van de kennis naar lichamelijke belasting, beschadiging en herstel voor therapeuten onmisbaar. De nadruk ligt op bindweefselfuncties en ¿herstel en hoe die zijn te beïnvloeden.

Deze vijfde druk is qua inhoud en vormgeving grondig gewijzigd. Nieuwe kennis en inzichten hebben geleid tot het herschrijven van alle hoofdstukken met state of the art informatie. Tevens is er meer informatie over bindweefselpathologie; artrose, reuma, fibrosering, diabetes, CRPS I etc. In een nieuw hoofdstuk worden ontstekingsprocessen en wondgenezing uitgebreid behandeld. Ook is een hoofdstuk toegevoegd met de toepassing van de theorie op herstelprocessen bij patiënten.
Boek bekijken

Kringloop Kampen uit Kampen

zakelijk

Logo Kringloop Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.