Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kringloop Kampen.


 

Wagenaar, Willem A. - Vincent plast op de grond - nachtmerries in het Nederlands recht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Wagenaar, Willem A. - Vincent plast op de grond - nachtmerries in het Nederlands recht
Schrijver: Wagenaar, Willem A.
Titel: Vincent plast op de grond - nachtmerries in het Nederlands recht
ISBN: 9789035130258
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheid: 2006, paperback
Prijs: € 9,50
€ 3,85
Meer info Willem Albert Wagenaar dient regelmatig als deskundige de rechter van advies over problemen die eerder psychologisch dan juridisch van aard zijn. Vaak blijkt dan dat de juridische denkwijze botst met de psychologische.

In de rechtszaak rond 'Vincent' bijvoorbeeld wordt de verdachte veroordeeld voor seksueel misbruik van kleine kinderen, omdat een driejarig meisje heeft beweerd dat hij zomaar op de grond had geplast. Van dit wildplassen wordt geen spoor gevonden, maar er ontstaan wel talrijke geruchten rond Vincent. Uit het deskundigenadvies blijkt dat hier vrijwel zeker sprake is geweest van suggestieve ondervraging van de kinderen die tot onware verklaringen heeft geleid. Vincent wordt uiteindelijk vrijgesproken, maar zijn leven is totaal ontwricht. Had men dit drama kunnen voorkomen? Had men niet zelf kunnen verzinnen dat de verklaringen niet kloppen? En hoe is de deskundige tot zijn oordeel gekomen?

In Vincent plast op de grond worden twaalf zaken beschreven met behulp van Wagenaars deskundigenrapporten, variërend van beruchte zaken die de kranten haalden, tot kleine zaken, zoals het schieten op een beschermde vogel, of het geven van een verkeerd medisch advies.
Boek bekijken

Kringloop Kampen uit Kampen

zakelijk

Logo Kringloop Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.