Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kringloop Kampen.


 

Veldt, T. van der - De kunst van succesvol ondernemen / op basis van ondernemingsprocesbeheer

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Veldt, T. van der - De kunst van succesvol ondernemen / op basis van ondernemingsprocesbeheer
Schrijver: Veldt, T. van der
Titel: De kunst van succesvol ondernemen / op basis van ondernemingsprocesbeheer
ISBN: 9789013017458
Uitgever: Uitgeverij Kluwer
Bijzonderheid: 234pp, paperback, uitstekende conditie
Prijs: € 14,50
€ 3,85
Meer info Sommige ondernemingen zijn succesvol, andere niet. Zijn hiervoor specifieke redenen aan te wijzen? Kun je bijvoorbeeld de kans op succes bepalen? En welke factoren spelen dan een rol? Dit boek biedt een visie op ondernemerschap, bedrijfsprocessen, het structureren en automatiseren daarvan. Omdat je succes kunt maken.

De kunst van succesvol ondernemen is geschreven door twee ondernemers die in de praktijk de antwoorden hebben gevonden en die antwoorden ook daadwerkelijk hebben doorgevoerd in hun organisatie. Er ontstond een heldere visie die de grondslag vormde voor hun succes: Ondernemingsprocesbeheer (OPB®).

Inzicht in processen is de basis voor grip op een organisatie. Dat wordt duidelijk bij de uitwerking van de toepasbaarheid van OPB® voor diverse branches. Het zijn niet alleen ongrijpbare externe factoren die je ondernemerssucces maken of breken. Je hebt bepaalde factoren zelf in de hand om je doel te bereiken. Een inspirerend boek over management met onderwerpen als leiderschap en sturen op indicatoren. Maar ook over automatisering. Het resultaat is even simpel als intrigerend: werkplezier.
Boek bekijken

Kringloop Kampen uit Kampen

zakelijk

Logo Kringloop Kampen

NB. Wanneer u niet binnen 3 dagen een reactie van ons heeft, kan het zijn dat onze mail in uw spambox is terechtgekomen! Kijkt u daar dan even.De genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Die proberen we natuurlijk zo laag mogelijk te houden. De volgende verzendkosten gelden uitsluiten voor verzending binnen Nederland.: Een brievenbuspakje •Maximum formaat: 38 x 26,5 x 3,2 cm kost 4,15. Een zwaarder of groter pakje versturen wij in principe met TNT post en de kosten van verzending daarvoor is 6,95. Boeken boven de 50 euro versturen wij aangetekend. Zelf ophalen kan natuurlijk ook. Mail of bel dan wel even van te voren, dan kunnen wij de bestelling klaar leggen.Verzenden naar het buitenland kan natuurlijk ook tegen de gelden tarieven.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.