Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kroonakker boeken.


 

Loeve, Dick - Van beginnende geletterdheid tot lezen - Ideeënboek voor groep 1, 2 en 3

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Loeve, Dick - Van beginnende geletterdheid tot lezen - Ideeënboek voor groep 1, 2 en 3
Schrijver: Loeve, Dick
Titel: Van beginnende geletterdheid tot lezen - Ideeënboek voor groep 1, 2 en 3
ISBN: 9789053000410
Uitgever: Delubas Educatieve Uitgeverij, Drunen
Bijzonderheid: 2007, 215pp, hardcover, gebonden, net exemplaar
Prijs: € 45,00
€ 3,85
Meer info Tekst achterzijde: In onze maatschappij komen kinderen al heel jong in aanraking met allerlei vormen van geschreven en gedrukte taal. Dit kan op een speelse manier in de kleutergroepen opgepakt worden.
Dit boek laat zien hoe dat kan, in diverse hoeken en bij spelletjes in de kring. Daarbij komen alle aspecten aan de orde die bij de tussendoelen voor beginnende geletterdheid genoemd worden.
Van beginnende geletterdheid tot lezen is als voorloper te gebruiken bij elke methode voor aanvankelijk lezen. Op deze manier kan op passende wijze een doorgaande lijn uitgezet worden van groep 1 en 2 naar groep 3. Daarnaast worden in dit boek en in de kopieermap [NIET BIJGEVOEGD] talloze suggesties en werkbladen aangeboden die ook in groep 3 bruikbaar zijn.
Van beginnende geletterdheid tot lezen is een echt praktijkboek. Gemakkelijk toegankelijk en rijk voorzien van illustraties, waaronder veel voorbeelden van kinderwerk.
Boek bekijken

Kroonakker boeken uit Leende

particulier
Alle boeken zijn in goede tweedehands conditie tenzij anders aangegeven. Kleine gebreken (naam op schutblad, vlekjes, leesvouwen, lichte beschadigingen aan band of stofomslag) worden niet vermeld. De prijs is gebaseerd op de staat van het boek.
Verzendkosten zijn altijd voor de koper. Boeken worden goed verpakt. Verzending op risico van de koper, op verzoek wordt aangetekend verzonden. Bij meerdere aankopen tegelijk wordt uiteraard op de verzendkosten bespaard. Ophalen is ook mogelijk (Regio Eindhoven). Pakketten verzenden naar DHL Pakketpunt € 4,15, via PostNL naar het huisadres € 7,70
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.