Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kruvee.


 

Haes, J.C.M. de, A.M. Hoos en J.J.E. van Everdingen - Communiceren met patiënten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Haes, J.C.M. de, A.M. Hoos en J.J.E. van Everdingen - Communiceren met patiënten
Schrijver: Haes, J.C.M. de, A.M. Hoos en J.J.E. van Everdingen
Titel: Communiceren met patiënten
ISBN:
Uitgever: Elsevier Gezondheidszorg
Bijzonderheid: 2000, eerste druk, tweede t/m vierde oplage, 250 pagina's, paperback, goede staat
Prijs: € 7,00
Meer info Wat zich afspeelt in de spreekkamer blijft doorgaans ongezien en onbesproken. Toch komen daar zaken aan de orde die voor de patiënt essentieel zijn. De toenemende maatschappelijke druk vergt van de arts op zijn beurt steeds meer communicatieve vaardigheden.
Dit boek past algemene communicatie-uitgangspunten toe op de basiseisen van het medisch handelen. U komt tot een diagnose, biedt informatie, overlegt en geeft een advies. Gevoelens spelen in de arts-patiëntrelatie een belangrijke rol. Verschillende hoofdstukken gaan over het omgaan met emoties van de patiënt zoals verdriet, angst en agressie. Maar ook de voor een arts lastige, emotionele situaties komen aan bod: schaarste, fouten, second opinions en intimiteit.
Boek bekijken

Kruvee uit Amersfoort

particulier

Logo Kruvee

Ik reageer ALTIJD EN ZONDER UITZONDERING binnen 24 uur! Met name eigenaars van hotmail-accounts wordt vriendelijk verzocht in hun spam te kijken als mijn reactie niet op tijd binnen lijkt te zijn.
Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL (4,20), pakketpost binnen Nederland met DHL (5,50 naar servicepunt of 6,50 naar thuisadres). Verzendkosten naar België 7,00 (pakket), naar Duitsland 7,00 (klein pakket) of 8,50 (pakket) met DPD. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.