Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kruvee.


 

Klaas Vos - Bert Haanstra compleet, boekje in DVD-box met tien DVD's

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Klaas Vos - Bert Haanstra compleet, boekje in DVD-box met tien DVD's
Schrijver: Klaas Vos
Titel: Bert Haanstra compleet, boekje in DVD-box met tien DVD's
ISBN:
Uitgever: JUST Publishers
Bijzonderheid: 2007, 278 pagina's, paperback, zeer goede staat, boekje en DVD's in cassette
Prijs: € 9,00
Meer info Bert Haanstra (1916 - 1977) behoort, samen met Joris Ivens en Paul Verhoeven, tot 'de wereldberoemden' van de Nederlandse film. In 1959 kreeg hij een Oscar voor zijn korte film Glas (1958). Zijn speelfilm Fanfare (1958) en lange documentaire Alleman (1963) waren zulke bioscoopsuccessen dat ze nog steeds in de top 10 van 'bestbezochte Nederlandse films aller tijden' staan. Fanfare trok indertijd 2,5 miljoen bioscoopbezoekers!
De films en documentaires van Bert Haanstra zijn kwalitatief - zowel in verhaal als in beeldopbouw - onmiskenbaar virtuoos. Ze hebben absoluut niets van hun oorspronkelijke kracht verloren. Haanstra toont daarbij in zijn werk een ontroerend beeld van een Nederland dat niet meer bestaat. Voor dit exclusieve boek bij de 10-delige dvdbox
Bert Haanstra Compleet kon Haanstra-kenner Klaas Vos rijkelijk putten uit het persoonlijke archief van de filmer. Zo vond hij een schat aan uniek foto- en documentatiemateriaal dat hier voor de eerste keer wordt gepubliceerd.
Boek bekijken

Kruvee uit Amersfoort

particulier

Logo Kruvee

Ik reageer ALTIJD EN ZONDER UITZONDERING binnen 24 uur! Met name eigenaars van hotmail-accounts wordt vriendelijk verzocht in hun spam te kijken als mijn reactie niet op tijd binnen lijkt te zijn.
Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL (4,20), pakketpost binnen Nederland met DHL (5,50 naar servicepunt of 6,50 naar thuisadres). Verzendkosten naar Belgiƫ 7,00 (pakket), naar Duitsland 7,00 (klein pakket) of 8,50 (pakket) met DPD. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.