Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kruvee.


 

Simon, Coen - Oordeel zelf, waarom niemand hetzelfde wil en iedereen hetzelfde doet

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Simon, Coen - Oordeel zelf, waarom niemand hetzelfde wil en iedereen hetzelfde doet
Schrijver: Simon, Coen
Titel: Oordeel zelf, waarom niemand hetzelfde wil en iedereen hetzelfde doet
ISBN:
Uitgever: Ambo | Anthos
Bijzonderheid: 2017, 156 pagina's, paperback, goede staat
Prijs: € 6,00
Meer info Coen Simon geeft de lezer originele en geestige handvaten om te overleven in een tijd waarin niemand hetzelfde wil zijn en iedereen hetzelfde doet. Tweehonderd jaar geleden riep de Duitse filosoof Immanuel Kant de mens op om zich te bevrijden uit de ‘onmondigheid die hij aan zichzelf heeft te wijten’. ‘Heb de moed je van je éígen verstand te bedienen!’ schreef hij. En hup, de mening was geboren. Het is fijn dat die mening sindsdien alleen maar vrijer en individueler is geworden. Maar voordat het mondig geachte individu zelf grondig heeft kunnen nadenken, zijn er al vele wetenschappelijk onderbouwde meningen geproduceerd, gedeeld en geliket. En zelfs voordat hij zijn onderbuik kan laten spreken hebben tientallen satirische media zijn ‘echte’ gevoelens al voor hem geïroniseerd. In Oordeel zelf toont Coen Simon op even geestige als scherpe wijze hoe we onze oordeelskracht kunnen behouden in een tijd waarin we liever een voetbalanalist napraten dan ons neerleggen bij het besluit van een scheidsrechter, een tijd waarin we ons kapot ergeren aan mensen die niet positief in het leven staan, en waarin we de origineelste mening willen hebben over trending topics. Kortom een tijd waarin niemand hetzelfde wil zijn en iedereen hetzelfde doet.
Boek bekijken

Kruvee uit Amersfoort

particulier

Logo Kruvee

Ik reageer ALTIJD EN ZONDER UITZONDERING binnen 24 uur! Met name eigenaars van hotmail-accounts wordt vriendelijk verzocht in hun spam te kijken als mijn reactie niet op tijd binnen lijkt te zijn.
Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL (4,20), pakketpost binnen Nederland met DHL (5,50 naar servicepunt of 6,50 naar thuisadres). Verzendkosten naar België 7,00 (pakket), naar Duitsland 7,00 (klein pakket) of 8,50 (pakket) met DPD. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.