Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Kruvee.


 

Ilegems, Bieke - Gezondig, balanceren tussen gezond verstand en ongezond, op en neer, dank u en fuck you

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Ilegems, Bieke - Gezondig, balanceren tussen gezond verstand en ongezond, op en neer, dank u en fuck you
Schrijver: Ilegems, Bieke
Titel: Gezondig, balanceren tussen gezond verstand en ongezond, op en neer, dank u en fuck you
ISBN:
Uitgever: Houtekiet
Bijzonderheid: 2018, 184 pagina's, paperback, goede staat
Prijs: € 10,00
Meer info Angsten, verslavingen en andere problemen worden gewoonlijk aangepakt met medicijnen en praatsessies. Toch blijven veel mensen machteloos in dergelijk probleemgedrag hangen. Iemand met een sociale fobie schrikt al bij het woord 'toespraak' en een zware drinker kan zijn aandacht maar moeilijk van een drankreclame wegleiden.
Recent is er nog een derde mogelijkheid ontwikkeld om dit soort problemen concreet te verhelpen: gerichte mentale oefeningen. Met dergelijke 'training' kunnen de hersenprocessen die voor problemen zorgen direct worden be?nvloed. Zo kan via oefeningen de focus op reclames voor alcohol verdwijnen en kan de angst voor onbekende mensen beheersbaar worden. Grip op je problemen is een baanbrekend boek over een nieuwe omgang met verslavingen, angsten en gerelateerde problemen. Zo krijgt de lezer naast de nieuwste psychologische en neurowetenschappelijke inzichten ook praktische tips om met alledaagse angsten, verleidingen en andere problemen om te gaan, of om jongeren hierin te begeleiden.
Boek bekijken

Kruvee uit Amersfoort

particulier

Logo Kruvee

Ik reageer ALTIJD EN ZONDER UITZONDERING binnen 24 uur! Met name eigenaars van hotmail-accounts wordt vriendelijk verzocht in hun spam te kijken als mijn reactie niet op tijd binnen lijkt te zijn.
Boeken zijn zonder verzendkosten op te halen in Amersfoort. Zodra uw bestelling bij ons binnen is, sturen wij u een mail waarin de totale kosten, inclusief de verzendkosten, staan vermeld. Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL (4,20), pakketpost binnen Nederland met DHL (5,50 naar servicepunt of 6,50 naar thuisadres). Verzendkosten naar Belgiƫ 7,00 (pakket), naar Duitsland 7,00 (klein pakket) of 8,50 (pakket) met DPD. Er worden naast de verzendkosten geen extra kosten gerekend.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.