Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel La girafe qui lit.


 

J. van Ingen - ELSEVIERS schets- en tekenboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: J. van Ingen - ELSEVIERS schets- en tekenboek
Schrijver: J. van Ingen
Titel: ELSEVIERS schets- en tekenboek
ISBN:
Uitgever: Elsevier pocket boeken
Bijzonderheid: 1969, derde druk, 191 pag. paperback, geïllustreerd
Prijs: € 4,00
Meer info Wanneer wij bepaalde beelden willen vastleggen, dan moet dit passend aan ons tijdstempo, dus snel geschieden. Zo is dan het fototoestel met zijn hoge opnamesnelheden en zuivere weergave van vormen en kleuren een niet meer weg te denken (hulp)middel van onze tijd. Maar juist door het veel werken met zulke mechanische middelen is er de laatste jaren een groeiend verlangen merkbaar naar een werkwijze waarbij een persoonlijke in menging in de weergave van vorm en kleur mogelijk is, dus een verlangen naar het zélf weergeven, naar tekenen en schilderen. Dit goed te doen is heus geen privilege van de begaafde enkeling. Tegenwoordig kan iedereen leren tekenen en schilderen en zeker onder leiding van een ervaren leermeester.

Elseviers schets- en tekenboek, samengesteld door de bekende illustrator en docent J. van Ingen, geeft op duidelijke en eenvoudige wijze richtlijnen in woord en beeld voor beginners en gevorderden.
Wie belangstelling heeft voor deze waardevolle liefhebberij zal merken dat hij met dit boek een eminente gids in huis heeft gehaald.
J. van Ingen is leraar tekenen en kunstbeschouwing aan het Baarns Lyceum. Hij geeft sedert jaren cursussen in tekenen en schilderen voor volwassenen, o.a. aan de Volksuniversiteiten van Amsterdam, Utrecht en Bussum en aan een van de bekendste mode-instituten te Amsterdam.

Elsevierpockets voor Vrijetijdsbesteding
Boek bekijken

La girafe qui lit

particulier

La girafe qui lit uit Spijkenisse

Logo La girafe qui lit

Op uw bestelling of vraag reageer ik binnen 3 werkdagen. U ontvangt een email met als afzender lagirafequilit@gmail.com.
Bestellingen worden, wanneer het volume dat toelaat, als brievenbuspakje verstuurd in een luchtkussenenvelop.
Pakketten worden verstuurd met postnl of wanneer u dat wenst met DHL of Homerr. Bij de laatste twee is de prijs lager dan bij postnl; het pakket wordt dan bij een servicepunt bij u in de buurt bezorgd.
U kunt bij uw bestelling aangeven welke verzendwijze uw voorkeur heeft. U krijgt dan een prijsopgave en indien van toepassing het adres van het dichtstbijzijnde servicepunt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.