Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel La girafe qui lit.


 

Bert Alfrink - Race en toerfietsen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bert Alfrink - Race en toerfietsen
Schrijver: Bert Alfrink
Titel: Race en toerfietsen
ISBN: 9789020113686
Uitgever: Uitgeverij Kluwer BV
Bijzonderheid: 1981, tweede oplage, 111 pag. paperback
Prijs: € 5,00
Meer info In Europa rijden inmiddels vele miljoenen lichte en sportieve fiet- sen om te trimmen, te toeren of te racen. Over het algemeen levert het fietsen zélf geen problemen op.
Wanneer echter de technische aspecten van de fiets aan de orde komen, stuiten we nog op veel onwetendheid, om het woord on- kunde maar niet te gebruiken. In dit boek bekijkt de schrijver, zelf oud-wielrenner, de modernerace-en toerfiets van dichtbij. Aan de hand van een logisch opgezette tekst en vele tekeningen en foto's maakt hij de lezer wegwijs in de technische aspecten van de fiets. Hoe maakt men een fiets en welke materialen gebruiken de fabrikanten? Constructiedetails gezien met een kennersoog. Wat maakt een fiets goed en wat maakt een betere fiets duurder?
Vanzelfsprekend vergeet de schrijver de maten van de fiets niet. Hoe groot moet uw fiets zijn en wat zijn de criteria daarvoor? Immers, of uw fiets de juiste afmetingen heeft is in hoge mate bepalend voor het plezier dat u eraan beleeft.
De bijgevoegde tabellenkaart geeft u de mogelijkheid de juiste grootte van versnelling en verzet snel af te lezen; ook onderweg! Met de vele tips en suggesties voor het juiste onderhoud is dit boek de leidraad voor optimaal gebruik van uw moderne race-of toerfiets.
Boek bekijken

La girafe qui lit

particulier

La girafe qui lit uit Spijkenisse

Logo La girafe qui lit

Op uw bestelling of vraag reageer ik binnen 3 werkdagen. U ontvangt een email met als afzender lagirafequilit@gmail.com.
Bestellingen worden, wanneer het volume dat toelaat, als brievenbuspakje verstuurd in een luchtkussenenvelop.
Pakketten worden verstuurd met postnl of wanneer u dat wenst met DHL of Homerr. Bij de laatste twee is de prijs lager dan bij postnl; het pakket wordt dan bij een servicepunt bij u in de buurt bezorgd.
U kunt bij uw bestelling aangeven welke verzendwijze uw voorkeur heeft. U krijgt dan een prijsopgave en indien van toepassing het adres van het dichtstbijzijnde servicepunt.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.