Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lagoos.


 

Mysjkin, Jan H. [Samenstelling, inleiding en vertaling] - Engel in het Raam op het Oosten : Hedendaagse poezie uit Roemenie

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Mysjkin, Jan H. [Samenstelling, inleiding en vertaling]
Titel: Engel in het Raam op het Oosten : Hedendaagse poezie uit Roemenie
ISBN: 9789056554347
Uitgever: Poeziecentrum
Bijzonderheid: 2010, 1e druk, 194 pp, paperback met flappen, goed
Prijs: € 22,00
€ 3,00
Meer info zuiver, zo goed als ongelezen exemplaar uit 2010, eerste druk, 194 pag., met zwart-wit-ill, en inleiding, gebruikssporen op omslagranden en snede, licht verkleurd op pagina, in goede staat - In de bloemlezing ‘Engel in het raam op het oosten’ maken we kennis met twaalf Roemeense dichters uit de periode 1960-2000. Na een kwarteeuw van fascisme en stalinisme neemt de Roemeense poëzie midden jaren zestig een nieuwe vlucht. Dankzij een relatieve liberalisering krijgen de Roemenen toegang tot hun eigen verleden en tot vernieuwende strekkingen in het buitenland. Sinds 2003 woont Mysjkin een deel van het jaar in Boekarest. Vanaf die tijd ook dateren zijn vertalingen uit het Roemeens, zowel van klassiek geworden auteurs als Max Blecher en Paul Celan, als van hedendaagse auteurs als Mircea Cartarescu en Doina Ioanid.
Boek bekijken

Lagoos uit Amsterdam

zakelijk
Tweedehandsboeken van goede kwaliteit, c.q. modern antiquariaat; de aangeboden boeken zijn in goede toestand, tenzij anders aangegeven; het aanbod bestaat uit literatuur, politiek, pedagogiek, filosofie, kunst, reizen en economie + gespecialiseerde afgeschreven bibliotheekboeken. Verzendkosten naar Vlaanderen en omliggende Europese landen: 9.80 euro tot maximaal 2 kg.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.