Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Lamme Goedzak.


 

Churchill, Winston - Geschiedenis van de Engels sprekende volken. Vertaling van 'A history of the English-speaking peoples'. In vier banden Loopt tot 1900.

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Churchill, Winston
Titel: Geschiedenis van de Engels sprekende volken. Vertaling van 'A history of the English-speaking peoples'. In vier banden Loopt tot 1900.
ISBN:
Uitgever: Elsevier 1956
Bijzonderheid: 4 In bruin linnen gebonden delen, 22,5 cm, circa 1600 pp ,met kaarten, stambomen en een register in elk deel.
Prijs: € 99,95
Meer info Zeer leesbare geschiedenis. Vol 1: De geboorte van Brittanië tot aan het eind van het feodale tijdperk en de Rozenoorlogen ( zo genoemd omdat beide partijen, het huis van Lancaster en het huis van York, een roos in hun embleem droegen ). Vol 2: De nieuwe wereld: Renaissance en reformatie, Kolonisatie van Amerika, De Engelse burgeroorlog, Afschaffing en hernieuwde instelling koningschap. Vol 3: Het tijdperk van de revoluties: Engeland gaat de hoofdrol spelen op het wereldtoneel, De Amerikaanse onafhankelijkheidsstrijd, De Franse revolutie, Opkomst en ondergang van Napoleon. Vol 4: De grote democratieën: Canada en Australië, De Amerikaanse burgeroorlog, Het Victoriaanse tijdperk, Het industriële tijdperk.
Boek bekijken

Lamme Goedzak uit Nieuw Bergen

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.