Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesfun.


 

Veth, Heiltje - Bonjour Madame / liefdes ontstaan, conventies verschuiven

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Veth, Heiltje - Bonjour Madame / liefdes ontstaan, conventies verschuiven
Schrijver: Veth, Heiltje
Titel: Bonjour Madame / liefdes ontstaan, conventies verschuiven
ISBN: 9789461538000
Uitgever: Aspekt B.V., Uitgeverij
Bijzonderheid: 2015, 172pp, paperback, zgan
Prijs: € 5,00
€ 4,50
Meer info 's Avonds had Vince geen trek meer. Een beetje maagpijn. Daar had hij Rennies voor. Zondagavond zette ik hem af bij het klooster. Hij zag er uitgeput uit. Toch lachte en zwaaide hij zwierig voordat de zware kloosterdeur achter hem dichtviel. 'Bonjour Madame!'
Ella, vier weken te vroeg geboren in het Oude Westen van Rotterdam, op 5 mei 1945. De Hongerwinter is voorbij. Nederland viert de bevrijding.
Haar vader, koperslager bij Wilton-Fijenoord, is een bewonderaar van Chroesjtsjov. Haar moeder heeft een uitgesproken hekel aan dominees: Farizeeƫrs zijn het.

Ella trouwt met Johan. Op haar eenentwintigste heeft zij twee kinderen. Vince, broeder Vincentius, woont in een klooster in Tilburg, hij is aanhanger van de Bevrijdingstheologie, bewonderaar van Jezus en vijfendertig jaar ouder dan Ella. Haar ontmoeting met Vince is een radicaal keerpunt in haar leven.
Een roman over keuzes, overtuigd weglopen uit een schijnwereld, naar een belofteloos leven, vol liefde, hartstocht, maar zonder schaamte.
Boek bekijken

Leesfun uit Oss

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.