Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leeskantine.


 

Dr. J.J.E. van Everdingen (Hoofdredactie) - Het medisch handboek

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Dr. J.J.E. van Everdingen (Hoofdredactie) - Het medisch handboek
Schrijver: Dr. J.J.E. van Everdingen (Hoofdredactie)
Titel: Het medisch handboek
ISBN: 9789021543123
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheid: 2006, Gebonden 5e volledig herziene druk. In zeer goede staat. Kleine notitie met pen.
Prijs: € 10,00
€ 5,75
Meer info Een nieuw medisch naslagwerk voor het hele gezin. Beknopt en toegankelijk geschreven en voorzien van vele illustraties. Alle aspecten van gezondheid en geneeskunde komen aan de orde in vijf delen.
Dit boek is uniek om twee redenen. Allereerst kunt u hiermee zelf een voorlopige diagnose stellen, uitgaande van uw klachten, ervaringen en vragen. U kunt opzoeken wat er mogelijk aan de hand is of waar de klachten op wijzen.
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat deze 'papieren dokter' de gang naar de huisarts overbodig maakt. Wel komt u beter beslagen 'ten ijs'.
Er is nog een reden waarom dit handboek uniek is. Voor het eerst krijgt u duidelijk uitgelegd wat wetenschappelijk is aangetoond en wat niet. Anders gezegd: welke therapie of welke pillen en welke niet? Huisartsen en specialisten hanteren hiervoor zogenaamde 'richtlijnen'. Voor het eerst zijn deze richtlijnen toegankelijk én begrijpelijk voor de geïnteresseerde leek. U leest als het ware mee over de schouder van de dokter. Daarmee draagt het handboek ertoe bij dat u, al of niet in samenspraak met uw dokter, op basis van betrouwbare informatie een weloverwogen besluit kunt nemen bij een klacht of ziekte. Gezondheid is een groot goed. Geen wonder dat velen vaak ongerust zijn over hun gezondheid. Bovendien wilt u alles weten over uw eigen gezondheid en wat u er zelf aan kunt doen. Goede informatie over medische kwesties is ook een levensnoodzaak.
Dit naslagwerk is gebaseerd op de Complete Home Medical Guide, geschreven onder de verantwoordelijkheid van het American College of Physicians. De Nederlandse editie is tot stand gekomen door intensieve bewerking van een team van deskundigen, artsen en wetenschappers, onder auspiciën van de Orde van Medisch Specialisten, de landelijke vereniging van alle Nederlandse specialisten.
Boek bekijken

Leeskantine uit Den Haag

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.