Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Innes, Hammond - De vlammende berg

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Innes, Hammond - De vlammende berg
Schrijver: Innes, Hammond
Titel: De vlammende berg
ISBN: 902290654
Uitgever: A.W. Bruna en Zoon Utrecht/Antwerpen, 1972
Bijzonderheid: Zwarte Beertjes pocket 654, 280 bladzijden
Prijs: € 3,00
Meer info Oorspronkelijke titel: The angry mountain.
Vertaling: Els Veegens-Latorf.

In deze eeuw waarin velen nog slechts bewondering hebben voor wetenschappelijke en technische prestaties, weet Hammond Innes ons in al zijn boeken ontzag af te dwingen voor de geweldige krachten die in de natuur aanwezig zijn en die de elementen beheersen.
Zo speelde De gedoemde oase tegen de onbarmhartige achtergrond van de woestijn.
De vlammende berg, De Vesuvius, is de plaats waar de dramatische gebeurtenissen in deze roman zich onder dreigende omstandigheden zullen afspelen. Voor het zover is echter zullen we met de hoofdpersoon, een voormalig jachtvlieger, een vlucht over het ijze ren gordijn meemaken, die de aanleiding vormt tot een reeks snel opeenvolgende, duistere gebeurtenissen.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

particulier

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,00 voor brievenbuspost, € 5,25 voor pakketten tot 1 kg en € 5,60 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop, bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,25 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 4,40. Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd of € 6,45 naar een DPD parcelshop. Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.