Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Oddmund Hagen & Duzakin, Akin - Gewoon maar wachten

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oddmund Hagen & Duzakin, Akin - Gewoon maar wachten
Schrijver: Oddmund Hagen & Duzakin, Akin
Titel: Gewoon maar wachten
ISBN: 9789490035013
Uitgever: Uitgeverij Watervis, Utrecht, 2009
Bijzonderheid: Gebonden, 30 bladzijden
Prijs: € 5,00
Meer info Een groot, pasgemaaid korenveld oversteken om thuis te komen, dat durft een kleine hazejongen toch wel? Maar Klumper is zijn vader kwijtgeraakt bij het hardlopen en overal loert gevaar: de uil en de vos kunnen je zien in het open veld, het is nog licht. Gewoon maar wachten aan de rand van het bos tot het donker wordt. Veel denken aan thuis, dat helpt. Zou pappa nog komen?
Dit uit het Noors vertaalde prentenboek verscheen eerder ook in het Deens, Zweeds, Duits en Spaans. Het is het eerste kinderboek van een schrijver die wel het best bewaarde geheim van de Noorse literatuur genoemd is. Het verhaal wordt volledig verteld vanuit de gedachten van de hoofdpersoon. De grote platen geven het haasje weer in het landschap terwijl hij wacht tot het donker wordt om veilig het grote veld over te kunnen steken. Geleidelijk door het boek heen gaat het schemeren en verschijnen de sterren, de spanning stijgt; de kleinere illustraties (in lichtere kleuren) geven weer waar hij aan denkt: echte of denkbeeldige gebeurtenissen uit het veilige familieleven in en rond het hazehol. Een verhaal over angst en moed, eenzaamheid en veiligheid. Een tekst met veel lagen, waaraan ook volwassen (voor)lezers plezier en ontroering kunnen beleven.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.