Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Woss, Fritz - De vis begint aan de kop

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Woss, Fritz - De vis begint aan de kop
Schrijver: Woss, Fritz
Titel: De vis begint aan de kop
ISBN: 9789010051417
Uitgever: De Boekerij, Amsterdam, 1984
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 323 bladzijden
Prijs: € 3,00
Meer info Wisse, Kramer en andere Duitse militaire hoogwaardigheidsbekleders worden door de Russen gevangen genomen. Na een lange, barre tocht, tijdens welke zij verschillende van hun kameraden op afschuwelijke wijze verliezen, komen zij in het kamp Elabuga aan. Slechts weinigen weten te overleven. Fritz Wöss (pseudoniem voor een bekend Oostenrijks auteur) wil net als in "Honden Wilt gij eeuwig leven" de belofte nakomen, die hij tijdens de hel van Stalingrad aan zijn kameraden deed. "Honden wilt gij eeuwig leven" is het eerste boek, met daarin dezelfde hoofdrolspelers als in dit boek. Het is een schitterend maar verschrikkelijk epos. Woss gaat geen enkele hardheid uit de weg. Het is zeker geen romantisch of sentimenteel verhaal. Het is zo realistisch, dat de lezer zich met afschuw afvraagt, of dit wel echt gebeurd is. "De vis begint aan de kop te stinken" is los van "Honden wilt gij eeuwig leven" te lezen.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.