Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Muller Idzerda, A.C. - Borders

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Muller Idzerda, A.C. - Borders
Schrijver: Muller Idzerda, A.C.
Titel: Borders
ISBN: 9789021503844
Uitgever: Kosmos Amsterdam, zevende druk, 1974 (wenk hobbygidsen 44)
Bijzonderheid: Paperback, 69 bladzijden
Prijs: € 2,50
Meer info In deze tijd, nu vrijwel in elke tuin borders toegepast worden, meenden wij dat het wel zijn nut kon hebben enige richtlijnen te geven, volgens welke de liefhebber te werk zal moeten gaan om van zo'n bloemenrand werkelijk een geheel te maken.
Daar de vaste-plantenborder het meest wordt toegepast, meenden wij hieraan de meeste aandacht te moeten schenken. Wij stelden zowel lijsten op van vaste planten, geschikt voor zon en droge grond, als wel voor schaduw en halfschaduw, terwijl voor hen die een eenkleurige border prefereren, de planten op een blauwe, gele en witte kleurenlijst werden verwerkt.
Ook werd aandacht besteed aan de gemengde border, waarin zowel groenblijvende dwergheesters zijn, om ook des winters in het groen te kijken, als bolgewassen, zaaibloemen en potplanten, die de hiaten in de bloeitijden der vaste planten aanvullen.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.