Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Kuijk, Otto - Dagen, maanden, jaren uit het leven van koningin Juliana

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Kuijk, Otto - Dagen, maanden, jaren uit het leven van koningin Juliana
Schrijver: Kuijk, Otto
Titel: Dagen, maanden, jaren uit het leven van koningin Juliana
ISBN:
Uitgever: H.J.W. Becht's Uitgeversmaatschappij NV, 1968
Bijzonderheid: Paperback, 221 bladzijden
Prijs: € 3,50
Meer info Zwaar en mooi, zo noemde koningin Juliana zelf haar hoge ambt. Na een bewind van ruim twintig jaar en nu het loopt tegen de zestigste verjaardag van de vorstin, is een boeiend geschreven documentaire verschenen, waarin uitvoerig is gezocht naar al wat mooi is en zwaar in dat uitzonderlijke bestaan van een staatshoofd, dat tevens vrouw en moeder is. „Dagen, maanden, jaren uit het leven van Koningin Juliana" is geschreven door onze verslaggever OTTO KUIJK, de auteur, die vele lezers bekend is door zijn biografieën over president Kennedy, ds. Martin Luther King, minister Luns, de sjah van Perzië, ex-president Soekarno en door fotoboeken over de huwelijken van de prinsessen Beatrix en Margriet.
Uit dit nieuwe werk met 250 foto's en een uitvoerige tekst blijken vele — vaak onbekende — facetten van het rijkgeschakeerde leven van koningin Juliana.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.