Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Jong, L. de - Het Koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog deel 9 Londen - eerste helft

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jong, L. de - Het Koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog deel 9 Londen - eerste helft
Schrijver: Jong, L. de
Titel: Het Koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog deel 9 Londen - eerste helft
ISBN: 9789012020909
Uitgever: Staatuitgeverij, 's Gravenhage, 1979
Bijzonderheid: Gebonden met stofomslag, 720 bladzijden. Vlekjes op de snede, stofomslag behoorlijk beschadigd.
Prijs: € 3,00
Meer info In de delen 4 t.e.m. 7 van dit werk zijn voor de periode mei '40 - juni '44 de verschillende uit Londen komende impulsen aangegeven die doorgewerkt hebben in bezet gebied, maar in die delen is niet behandeld wat zich in Engeland in de boezem der regering heeft afgespeeld en zijn evenmin de activiteiten van de Nederlandse strijdkrachten en van de Nederlandse koopvaardij beschreven.
Aan die thema's is dit deel gewijd. Het wordt gekenmerkt door volstrekte openhartigheid. De Enquêtecommissie 'Regeringsbeleid 1940-1945' van de Tweede Kamer heeft eertijds in haar verslagen het aandeel van koningin Wilhelmina aan het regeringsbeleid buiten beschouwing gelaten. Dr. L. de Jong heeft zich op het standpunt gesteld dat van wat in Londen is geschied, geen waarachtig beeld gegeven kan worden wanneer niet diep wordt ingegaan op de relaties tussen de koningin en haar ministers. Hij heeft dat kunnen doen doordat hij niet alleen vele jaren geleden met alle betrokkenen heeft kunnen spreken, maar ook en vooral doordat hij zonder enige restricties toegang kreeg tot wat dienaangaande aan stukken bewaard is gebleven.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.