Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leesluis.


 

Waldram, Dr. J. - Encyclopedie van de Filosofie

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Waldram, Dr. J. - Encyclopedie van de Filosofie
Schrijver: Waldram, Dr. J.
Titel: Encyclopedie van de Filosofie
ISBN: 9789051212334
Uitgever: Tirion, Baarn, 1991
Bijzonderheid: Gebonden, 264 bladzijden
Prijs: € 4,00
Meer info De mens heeft altijd gezocht naar de waarheid achter de dingen om hem heen, naar de betekenis van het eigen bestaan en dat van anderen. De oplossingen die in de loop der tijden gevonden zijn, zijn zo verschillend als er denkende mensen zijn.
Ook in deze jachtige tijd wordt iedereen onontkoombaar geconfronteerd met de problemen die het eigen ik, de medemensen en het eigen leven hem stellen. En onder jongeren neemt de belangstelling voor de filosofie dan ook opnieuw toe.
Deze 'Encyclopedie van de filosofie', ontstaan vanuit de befaamde Elsevierbron van naslagwerken, doch geheel gemoderniseerd en bijgewerkt tot op de dag van vandaag, wil een vraagbaak zijn voor iedereen die zijn weg zoekt in de wereld van de wijsbegeerte. Naast de grote namen biedt de encyclopedie een korte biografie en typering van de afzonderlijke denkers: van Aristoteles tot Diogenes, van Foucault tot Cornelis Verhoeven. De 'Encyclopedie van de filosofie' leert hoe en in welke termen zij dachten en wat hun invloed is geweest.
Boek bekijken

Leesluis uit Nuis

zakelijk

Logo Leesluis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.
Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.
We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.
De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.
Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.