Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Leeszaal Vreewijk.


 

Beeld: Freek van Arkel / Tekst: Dirk van Weelden - Report Rotterdam / 25 jaar havenfotografie / 25 years harbour photography

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Beeld: Freek van Arkel / Tekst: Dirk van Weelden - Report Rotterdam / 25 jaar havenfotografie / 25 years harbour photography
Schrijver: Beeld: Freek van Arkel / Tekst: Dirk van Weelden
Titel: Report Rotterdam / 25 jaar havenfotografie / 25 years harbour photography
ISBN: 9789081993203
Uitgever: F2 Publishing
Bijzonderheid: 2012, hardcover met 368 full colour fotopagina's, NL / ENG, 22,5 x 30 x 4 cm, 2100 gr.
Prijs: € 17,50
Meer info Dit schitterende fotoboek is in goede conditie, heeft echter lichte gebruikerssporen waaronder een licht gekartelde rand aan voorzijde rechts onderaan (zie foto 2).

Over het boek:
Een bijzonder boek samengesteld uit 25 jaar havenfotografie van Freek van Arkel en tien verhalen van Dirk van Weelden. De haven is een wereld op zichzelf. De menselijke ritmes en maten, de menselijke behoeftes en eigenaardigheden zijn hier van nul en generlei waarde. Hier heersen de zakelijke eisen van de zeevaart, de internationale handel, de techniek en de uiterste doelmatigheid in opslag en vervoer. De stad waar de mensen leven is ver weg.

Freek van Arkel fotografeerde 25 jaar lang in de Rotterdamse haven en is dus een van de mensen die ons een kijkje geven in die nabije en toch verre wereld. 'Report Rotterdam' is het verslag van dat fotografen-leven en geeft een veelzijdig beeld van die vreemde en opwindende omgeving.

In tien verhalen vertelt Dirk van Weelden over de dagen dat hij met Freek van Arkel op stap ging en hem uithoorde, maar ook om zich heen keek en mensen sprak in droogdokken, op kades, achter beeldschermen en op motorvletjes.
Boek bekijken

Leeszaal Vreewijk

zakelijk

Leeszaal Vreewijk uit Rotterdam

Logo Leeszaal Vreewijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.